En mycket sjuk Jan Björklund gav Jimmie Åkesson en bok om nazism.

av | 28 augusti, 2018

Nu har jag absolut ingenting till övers för Liberalerna längre. Det här är vuxen-mobbning på hög nivå. BJÖRKLUND ÄR EN MYCKET MYCKET SJUK MÄNNISKA.

Jan Björklund gav Jimmie Åkesson boken “Världen av i går: en europés minnen”, som handlar om nazismen.

Jan Björklund gav boken “Världen av i går: en europés minnen” som handlar om nazismen i present till SD-ledaren Jimmie Åkesson.

– Jag tog illa vid mig, berättade han efteråt.

Läs artikeln här…

Jan Björklund hade förberett sig inför EU-debatten mot Jimmie Åkesson genom att köpa en bok: “Världen av i går: en europés minnen” av Stefan Zweig.

– Han var en jude som beskrev hur Europa gick in i väggen när man anammade högernationalismen. Gå hem och läs historia, uppmanade Jan Björklund och överlämnade boken.

3 reaktion på “En mycket sjuk Jan Björklund gav Jimmie Åkesson en bok om nazism.

  1. jeanette

    Men jösses hur barnslig får man va Jan!?? Fundera i stället på de utspridda barbarierna som sker i sverige och eutopa i en viss importerad ideologisk fundamentalism före du hoppar på dom som vill sverigefolket väl!! Skäms på er allihopa! De tridde jag inte om dig Jan!

    Svara
  2. Lars

    Det gick ju inte så bra när Liberalerna mördade och plundrade i de liberala revolutionerna heller, t ex den Franska revolutionen i slutet av 1700-talet. Det gick riktigt illa, så vilka är liberalerna till att säga att Liberalismen skulle vara bättre än någonting annat.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *