President Trump ser allvarligt på påståenden om valfusk i Sverige.

av | 11 september, 2018

Enligt information till ProjektSanning har Donald Trump insett vikten av problemen med det svenska valet, resultatet och de omdiskuterade frågorna om valfusk.

Enligt en skrivelse till Vita Huset har en svensk medborgare, som ska förbli icke namngiven i detta, på ett tydligt sätt redogjort för hur valrörelsen mynnade ut i IT-haverier, frågeställningar om äktheten i rösträkningar, vallokalers odemokratiska arbetsmetoder och uppenbara felrapporteringar till valmyndigheten.

Vita Husets stab har besvarat att presidenten är informerad om innehållet i det personligt skrivna brevet och att han ser mycket allvarligt på det inträffade. Han vidarebefordrar även en begäran om att få ta del av mer information om det svenska riksdagsvalet och alla oegentligheter som tycks försiggå i detsamma.

Svaret i original lyder som följer; ” We have conveyed your letter to the President who has read it and looks seriously on the whole matter and wishes to get more information about how it has been done and evidence so that the President can communicate with his staff on how to act in the matter.”

Detta faktum tillsammans med att över 7300 rapporter skickats in om oegentligheter i det svenska valet gör uppgifterna mycket graverande för Sverige som en demokratisk nation. Vad garanterar idag vår förmåga att självständigt hålla demokratiska val om vi inte ens kan se en fungerande IT-tjänst för landets mest elementära valfunktion?

För Projekt Sanning
Mikael Jörgenstam

2 reaktion på “President Trump ser allvarligt på påståenden om valfusk i Sverige.

 1. Johan Magnus von Malmborg

  I was elected to place 23 in a preliminary votation (provvalet för plats av 25 möjliga på riksdagslistan för Västra distriktet vid centerpartiet Skåne) by the members of centerpartiet. A total of five unknown individuals not participatimg in the preliminary election were however introduced on the list one of whome was a Turkish man who had been denied asyl by migrationsverket. My name had been omitted by the charmant, a Lady involved in internal education called Linander. When I made research was omitted from Centerpartiet
  Previously I had been denied salary and continued employment at my place of work at Skåne ward district were I had a contract for so called firm position
  The employer had no respect for the employment ageement. Still I have not received a single krona in spite of the ageement on fixed position. (fast tjänst) and decitions in court etablishing that my employment ageement givit me all rights as employer on the position.
  I had asken my party Centerpartiet to help with my legal right to my salary and told I suspekt the reson for denying me my rights might be the employers participation in terror because I had made various medical Findings in my Medical Research as cardiologist as for example our finding of the metod of digital laser immunfluorescence published by US (Koren, Franzen (me) et al Atherosclerosis dec 5 1990) that was awarded the Nobel price in chemistry 2014. The format explanation for refusing me my rights was presented by Skåne Health authority as depending on different way of sence of reality as the national Health authority of Sweden had tried to stop our research in Usa 1987 when they accused my bodies and co-writers for due to their jewish religion beeing prone to steal. This odd proclamation (famösa uttalande) from The head of the Health authority revealing their antisemitic plan to take control of the Nobel price and obviousy the true explanation for refusing me who had made my post-doc research at Oklahoma Medical Research Foundation and published the metod with friends with a religion not well seen by the Swedish authority group such as Margot Wallström who showed hostiliy when I was attacked arter my return to Sweden. I claim this was also the reson for refusing me salary and for omitting me from the party obviousy because the fallit who was placed in my place was part of the organisation the Grey wolfs with mazi-like temdencis now becoming established in Sweden. The votation for northwest Skåne thus must be repeated.
  Johan Magnus von Malmborg Mölle center kustkulturen (as l was omitted from Centerpartiet ans People have voted on me)

  Svara
 2. Bertil Jagebro

  Kan det vara så att SVT’s felaktiga agerande vid den sista partiledaredebatten gav ett felaktigt valresultat.?? Borde det då inte bli omval ??

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *