Nuri Kino: Kristna är världens mest förföljda folkgrupp. Och medier är tysta.

av | 13 september, 2018

“Vi förbereder oss för den sista bönen, den man säger innan man dör, ingen vill stoppa islamismens slakt av oss, ingen vill se våra barn överleva” säger pastorn.

I Egypten rånas och misshandlas kristna. Kyrkor har stängts och man tvingas att hålla till exempel begravningsceremonier för anhöriga på gator. I Syrien har missiler riktats mot kristna så hela familjer har utrotats. I Nigeria har över 250 kristna slaktats, en präst brändes till döds levande tillsammans med sin fru och deras tre barn. I Iran hotar myndigheterna med att avrätta missionärer. I Pakistan kidnappas och våldtas kristna småflickor som sedan tvångskonverteras.

Kristna är världens mest förföljda folkgrupp. Och medier är tysta.

Jag gick igenom mina meddelandeförfrågningar igår, bilder och videoklipp från olika delar av världen med #kristofobi hade skickats mig. Se för Guds skull videon till slutet.

Nuri Kino

En reaktion på “Nuri Kino: Kristna är världens mest förföljda folkgrupp. Och medier är tysta.

  1. Maria

    Det är helt ofattbart att ingen reagerar på allt som händer kristna världen över, men det passar inte in i bilden av kristna som förtryckare. Den otäcka utvecklingen i Nigeria är verkligen oroande!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *