Mona Walter är ilsk på upprörda Svenssons (från 2017)

Mona Walter kommenterar angående mannen med tre fruar: Varför är ni så upprörda ni Svenssons? När Sverige tar emot islam tar ni emot månggifte, könsstympning, och islamska värderingar, säger Walter. Hon är också riktigt förbannad över att vi har “idioter” som styr Sverige.

Tar er tid att lyssna, hon har en poäng, sedan är jag övertygad om att Mona Walter förstår att det inte är vi som medborgare som är skyldiga till den utveckling vi ser idag. Jag har träffat Mona och vi har pratat mycket om hennes egen kamp med att lämna islam och den islamska kulturen. Hon är en kämpe, men hon har det tufft och har fått offra mycket. Hennes ilska är därför berättigad.

Varför är alla upprörda över mannen i Nacka kommun med tre fruar som kommunen försörjer med skattemedel? Enligt islam kan en man ha fyra fruar. Tar vi emot islam blir vi även tvungna att godkänna månggifte.

Slået op af Mona Walter i Onsdag den 20. september 2017

En reaktion på “Mona Walter är ilsk på upprörda Svenssons (från 2017)

  1. Ulf N

    Ja,detta land har blivit som en bröderna marx film från 30 talet.Politikerna beter sig som en egen överklass och ser demokratiska val som bara en formsak för befolkningen och man har ingen ambition att följa valresultat.De tycker att vi är röstboskap och gör helt andra överväganden eftersom de vet bäst ! Som en marx broder sa ” passar inte mina principer så har jag flera andra ”. Vilken fars och vilket spel ,det borde vara under deras värdighet,vanligt folk skäms när man ser hur de sk folkvalda förnedrar sig.Det här landet kommer att kollapsa fullkomligt eftersom ingen vågar kliva fram och ta ansvar för utvecklingen.De borgerliga vågar helt enkelt inte ta makten …..

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *