STEFAN LÖFVEN VILL TACKA DIG SOM SKRIVIT UNDER…

Det här har alltså varit Sveriges statsminister. Här tackar för en namninsamling för att hålla SD borta från makten. Hur har han mage! Begriper han inte han även riktar sig till 1,1 miljoner väljare. Är det något att glädjas över? Att öppet förkasta deras röster och samtidigt legitimera att det är helt okej, för att tala Löwenska, att förkasta samma väljare. Det är sådant här som gör att barn till SD-valjer mobbas. Det är sådant här som gör att SD-väljare sparkas från sina arbeten. Det är sådant här som gör att SD-politiker utsätts för bombhot. Vad kommer härnäst: Ska SD-väljare interneras i speciella läger för omprogrammering? Det är inte konstigt att politikerföraktet ökar i Sverige.

STEFAN LÖFVEN VILL TACKA DIG SOM SKRIVIT UNDERTack till er som skrivit under vår kampanj "Rätt sida av historien". Sedan valet har vi haft en namninsamling för att hålla SD borta från makten genom att bryta blockpolitiken. Har du inte skrivit under?Gör det här:www.rattsidaavhistorien.se

Slået op af Socialdemokraterna i Torsdag den 4. oktober 2018

En reaktion på “STEFAN LÖFVEN VILL TACKA DIG SOM SKRIVIT UNDER…

  1. Ulf N

    Det fattar nog de flesta att om SD bildar majoritet med Alliansen kommer sossarna inte att kunna ta tillbaka makten under överskådlig tid.De S märkta förstår det speciellt väl och den här kampanjen syftar till att inte skapa någon samhörighet inom borgerliga blocket.Man är väl medveten om att det är kört för S om de inte kan slå sönder ev sd samarbeten,och det blir svårt för dem att återta makten överhuvudtaget.Hela S organisation är nu rejält uppskrämda ,de ser vartåt det lutar framöver.OM nu inte de borgerliga lägger sig platt en gång till!!!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *