Läs, kommentera gärna tröstande och stöttande, och framför allt dela vidare.

Mamman uppmanar om hjälp med delning och jag förstår varför. Det här var bland det hemskaste jag läst på länge. Stackars, stackars pojke. Och stackars familj. Deras känsla av hopplöshet och sorg måste vara oändlig. Låt oss göra det mamman önskar, läs, kommentera gärna tröstande och stöttande, och framför allt dela vidare. Vi måste visa pojken och hans familj att de har stöd och kärlek omkring sig.

Varmt välkommen till HELVETET, vårt helvete, det helvete som VI, vår familj, lever i VARJE dag!Vår fina, rara, snälla,…

Slået op af Marianne ÖbergTirsdag den 9. oktober 2018

5 reaktion på “Läs, kommentera gärna tröstande och stöttande, och framför allt dela vidare.

 1. Jeanette ljungberg

  Saknar ord 😔
  Ger en styrke kram o hoppas på en ljusare framtid! ❤❤❤❤

  Svara
 2. Tuula Kontio Tarkiainen

  – varföör tas inte dessa plogoandar inte ut och palceras i en fostringsanstallt. SJUKT!!

  Svara
 3. Ann-Kristin Johansson

  En självklarhet för varje människa med någon form av empati i sin kropp.

  Svara
 4. Irinha

  Kan inte förstå att skolorna runt om i detta land 2018 inte kan ta sitt ansvar och flytta mobbarna till andra skolor. De e dags att ställa mobbarna till svars för sina handlingar, de måste vara nog nu. Inga fler barn ska behöva gå till skolan och vara rädda för vad som ska hända dena dag. Lärare rektorer och övrig personal måste börja agera kraftfullt och bestämt och se till att man tar den utsatta på alvar och inte förminska dennes upplevelser. Föräldrarna till eleverna i klassen måste också ta ansvar och prata med sina barn om de här. NU FÅR DE VA NOG.
  Kram på dej Malte

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *