Glöm inte det Sverige som har funnits.

av | 12 oktober, 2018

Går in på Nyheter Idag och scrollar runt lite. Det är ena fasansfulla nyheten efter den andra, om jag inte visste skulle jag inte tro att allt detta inträffat i Sverige.

“MALMÖ Just nu pågår rättegången mot två män som står åtalade för mordbrand efter att en kvinna fått bensin hällt genom brevinkastet och lägenheten totalförstörd. Handlingen utfördes av en ensamkommande från Afghanistan som uppehöll sig i Sverige trots ett tidigare utvisningsbeslut, på uppdrag av chefen som lockade med uppehållstillstånd, enligt afghanen.”
https://nyheteridag.se/…/illegal-invandrare-tande-eld-pa-c…/

“Två somaliska män har häktats misstänkta för att ha kidnappat och försökt våldta en kvinna i Växjö under helgen.” https://nyheteridag.se/somalier-haktade-misstanks-ha-kidna…/

“Den 20-årige man som knivhöggs utanför köpcentret Nordstan i Göteborg har avlidit av sina skador. En 45-årig man med ett digert brottsregister har häktats, misstänkt för mord.” https://nyheteridag.se/knivhuggen-man-i-nordstan-avliden-4…/

“Natten till söndagen ska en minderårig flicka ha våldtagits i Malmö. Nu har tre killar i tonåren häktats för brottet.” https://nyheteridag.se/tre-tonaringar-haktade-misstanks-ha…/

“En afghan som tidigare dömts för brott hotade sin värdfamilj med kniv för att få mer pengar. Det hävdar åklagaren som nu åtalar afghanen för olaga hot mot kvinna äldre än 18 år och olaga hot mot man äldre än 18 år vid Uppsala tingsrätt.” https://nyheteridag.se/…/atalet-kriminell-afghan-kravde-me…/

Sedan tar det stopp, jag orkar helt enkelt inte läsa mer scrollar upp och ser då en liten notis: “Glöm inte det Sverige som har funnits.” Sorgen bara stiger inom mig. Nej, jag ska aldrig glömma det gamla Sverige, aldrig. Jag ska berätta för mina barnbarn om det land Sverige en gång var. Nu är det borta. Det landet finns inte mer.

En reaktion på “Glöm inte det Sverige som har funnits.

 1. Peter

  Om en generation kan vi “se fram emot”, säg tre gånger så mycket våld från MENA-invånare. Åtminstone om worst case-prognosen från det amerikanska opinionsinstitutet PEW håller. Den prognos som säger att Sveriges befolkning år 2050 kommer att bestå av cirka 30 procent muslimer. Tänk också på att Sverige kommer att ha ytterligare en ganska stor mängd icke muslimer med rötterna i Mellanöstern och Nordafrika (MENA-länderna). Kulturer där hedersvåld ofta råder och där det betraktas som en självklarhet och styrka att lösa konflikter med våld.

  Tänk också på följande:

  1. När man tidigare trott att det inte kan bli värre på immigrationsfronten så har det blivit … just det: värre. Därför skulle det inte förvåna mig om PEW:s worst case-prognos håller eller kanske till och med blir ännu värre. Jag är nämligen övertygad om att många svenskar, framför allt svenskar som är eftertraktade på en internationell arbetsmarknad samt en hel del invandrare med demokratisk värdegrund, kommer att lämna Sverige under de kommande decennierna ifall utvecklingen inte vänder. (Och vem skulle tro att utvecklingen kommer att vända, med tanke på att morgondagens politiker till stora delar kommer att bestå av socialister och flumliberaler, som båda vill ha stor invandring och som drömmer om en värld utan gränser.)

  2. Om Sverige kommer att ha en befolkning bestående av 30 procent muslimer om en generation, så innebär det inte att det kommer att gå omkring 30 procent muslimer på gatorna. Nej, svenskarna kommer fortfarande att vara i klar majoritet bland äldre människor, men det är ju inte gamla människor som vistas utomhus precis, framför allt inte under kvällar och nätter.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *