När nazism blir vardagsmat

av | 2 november, 2018

“Inser man på Aftonbladet och DN att de relativiserar och förminskar nazismen och nazismens offer när de jämför hotpotentialen i SD – och i det här sammanhanget indirekt i Moderaterna – med regimer som har fasansfulla brott mot mänskligheten på sitt samvete?

Förmodligen tänker de inte så; i så fall skulle de väl inte bete sig så som de gör. De märker kanske inte att de bidrar till att förvandla totalitära mördarideologier som nazism till vardagsmat? De tänker kanske inte ens på att de riktar de mest fruktansvärda anklagelser mot demokratiska och anständiga politiker?”

Widar Andersson

Läs ledaren här…

En reaktion på “När nazism blir vardagsmat

  1. Kjell Andersson

    Det är väl det Arnstad vill mest av allt så han kan “Fejkforska” !

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *