Svenska polisen har förlorat – Vi är sämst i Europa

av | 5 november, 2018

Vi har idag vad som kan kallas ett lågintensivt krig mot polisen i vårt land. Samtidigt samlas utredningar och anmälningar på hög eller avskrivs. Polisen har varken resurser, befogenheter eller människor som vill utbilda sig till poliser i den takt som det behövs. Polisen går på knäna och de kriminella elementen växer sig allt starkare. Det ser mörkt ut för Sverige.

Forskarlarm – polisen klarar inte lösa gängvåld

Samtliga mord och mordförsök i Stockholms län från 2011 kartläggas nu av en forskargrupp inom polisen.
Redan i dag kan gruppen slå fast att polisens arbetsmetoder är ineffektiva när det gäller att utreda gängskjutningarna i länet.
– Vi behöver ett helt annat tempo och en annan organisation, säger kriminalkommissarie Gunnar Appelgren.

Läs artikel här…

“Hittills under 2018, fram till oktober, har 80 mordförsök, sju mord och 33 personer skadats vid skjutningar i Stockholms län.”

En reaktion på “Svenska polisen har förlorat – Vi är sämst i Europa

  1. Ola

    Skitsnack, det handlar om prioriteringar. Idag utreder man hellre sexköp istället för våldtäkt eftersom det sistnämnda inte är nåt brott mot staten, men pengar som skattefritt byter hand är. Svensk polis har alldeles för lite att göra men samtidigt alldeles för mkt makt, så man ser till att ha nåt att göra genom att maktmissbruka. Polisen är endast till för att skydda staten och statliga intressen. Om nu polisen går på knäna och inte längre kan garantera folkets säkerhet så borde vi ges rätten att beväpna oss…

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *