Alice Teodorescu: Vem bryr sig om barnen i Jemen?

av | 29 november, 2018

”Utgångspunkten för en human flyktingpolitik måste vara att hjälpa så många som möjligt och att hjälpa de som har störst behov först. Resurserna är inte oändliga, inte ens i ett rikt land som Sverige. Därför måste vi ständigt fråga oss var pengarna gör mest nytta för så många som möjligt. Att prioritera ett dyrt mottagande här för några få som lyckats ta sig hit, framför att hjälpa betydligt fler där som befinner sig i stor nöd, saknar logik.”

Ledarkrönikan här…

Alice Teodorescu

En reaktion på “Alice Teodorescu: Vem bryr sig om barnen i Jemen?

  1. Lars Åhlin

    Dessutom kanske man borde fråga sig om inte pengarna gjort ännu större nytta om de – tillsammans med andra stater – används för att störta detta förfärliga mördarband som styr Saudiarabien. ”Ta ut” Mohammed bin Salman så som USA till slut gjorde med Usama bin Laden!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *